مرکز تحقیقات مدل سازی در سلامت
۱۴۰۰/۴/۲
1399/11/18
لینک ثبت نام برای شرکت در سمینار ملی اپیدمیولوژی دیجیتال (دوازدهمین نشست فصلی انجمن اپیدمیولوژیست های ایران)

لینک ثبت نام

مرکز تحقیقات مدل سازی در سلامت و گروه اپیدمیولوژی و آمار زیستی دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد میزبان دوازدهمین نشست فصلی انجمن علمی اپیدمیولوژیست های ایران در تاریخ 18 اسفندماه 1399 با عنوان ( اپیدمیولوژی دیجیتال: نقش داده های خارج از نظام سلامت در مراقبت بیماری ها و کنترل اپیدمی کووید19) است.
 به گفته رئیس مرکز تحقیقات مدل سازی در سلامت دانشگاه و دبیر علمی دوازدهمین نشست فصلی انجمن اپیدمیولوژی ایران، این نشست به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد و با حمایت معاونت آموزش دانشگاه، معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه، انجمن علمی اپیدمیولوژیست های ایران و با حمایت شهرداری بندر گناوه استان بوشهر در تاریخ 18 اسفندماه 1399 به صورت وبینار برگزار می گردد. این نشست به دو شیوه آفلاین و انلاین برگزار میگردد. برای دریافت اطلاعات بیشتر درباره جزئیات اینجا کلیک بفرمائید.
وی درباره این خبر گفت:
اپیدمیولوژی، مطالعه وقوع، توزیع و عوامل تعیین کننده وضعیتها یا حوادث مرتبط با سلامتی در یک جمعیت معین و کاربرد این مطالعه برای کنترل و مدیریت مشکلات بهداشتی است. اپیدمیولوژیست ها آنچه در بین مردم می گذرد را مطالعه می کنند. اپیدمیولوژی حوزه ها، تخصص ها، شاخه ها، ابزارها و گرایش های متعددی دارد. از جمله اپیدمیولوژی بالینی، اپیدمیولوژی اجتماعی، اپیدمیولوژی محیط، اپیدمیولوژی سلامت، اپیدمیولوژی متدولوژی، اپیدمیولوژی دیجیتال، مولکولار اپیدمیولوژی، ژنتیک اپیدمیولوژی، اپیدمیولوژی مدیریت، اپیدمیولوژی میدانی، اپیدمیولوژی بیمارستانی، اپیدمیولوژی بیماری ها ی واگیر، اپیدمیولوژی بیماری های غیرواگیر و ...
با توجه به اینکه درباره اپیدمیولوژی دیجیتال تا کنون نشست علمی در ایران برگزار نگردیده و حسب درخواست اپیدمیولوژیست ها، علاقمندان به دانش اپیدمیولوژی و اینکه این گرایش یا ابزار اپیدمیولوژی، در ایران ترویج و توسعه یابد و به ویژه در شرایط پاندمی کووید19، اپیدمیولوژی دیجیتال می تواند بسیار کمک کننده در کنترل اپیدمی باشد این عنوان برای سمینار انتخاب شد.

اصطلاح اپیدمیولوژی دیجیتال توسط (مارسل سالاته: Marcel Salathé) به عنوان شاخه ای از اپیدمیولوژی تعریف شد که از داده هایی استفاده می کند که خارج از سیستم بهداشت عمومی تولید شده اند، به عنوان مثال، با داده هایی که با هدف اصلی انجام مطالعه اپیدمیولوژی تولید نشده اند.

اپیدمیولوژی دیجیتال از روش های دیجیتالی از جمع آوری داده ها تا تجزیه و تحلیل داده ها استفاده می کند. داده های دیجیتال شامل داده های شبکه تلفن همراه، داده های تولید شده توسط حسگرها و داده های جمع آوری شده در مراکز تماس، مراکز خرید، ایستگاه های پرداخت عوارض، دستگاه های دریافت و پرداخت تراکنش های مالی، نرم افزارهای همراه تلفن های هوشمند، ایستگاه های فروش بلیط، تردد شمارها، پست های رسانه های اجتماعی (به عنوان مثال ، توییتر و اینستاگرام) ، عبارات جستجو و گزارش های دسترسی به صفحه وب (به عنوان مثال ، Google Trends آنفولانزای Google (GFT) Google Trends ، نماهای ویکی پدیا) .

اپیدمیولوژی الکترونیکی (همچنین به عنوان اپیدمیولوژی دیجیتال شناخته می شود) علمی است که در زمینه دستیابی، نگهداری و استفاده از دانش و اطلاعات اپیدمیولوژیک با استفاده از رسانه های دیجیتال مانند اینترنت ، تلفن های همراه، کاغذ دیجیتال، تلویزیون دیجیتال فعالیت می کند. اپیدمیولوژی الکترونیکی همچنین به مطالعات اپیدمیولوژیک گسترده ای اشاره دارد که به طور فزاینده ای از طریق همکاری های جهانی توزیع شده توسط اینترنت انجام می شود.

در این نشست 4 پانل علمی با مشارکت گسترده اساتید اپیدمیولوژی ایران برگزار می گردد. برنامه این نشست را از اینجا دانلود فرمائید.
تعداد بازدید:
نویسنده:
منبع:
آدرس : شهركرد ،رحمتيه ، دانشگاه علوم پزشكي شهركرد،مركز تحقيقات مدل سازي در سلامت
كدپستي: 8813833435            تلفن: 4-33335652-038
تاریخ بروز رسانی 1400/04/02
کلیه حقوق این وب سایت متعلق به دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد میباشد.