دسترسی به کتابخانه الکترونیک کووید 19 |
ردیف | نام راهنما | دریافت فایل | 1 | راهنمای کاربرد منطقی وسایل حفاظت فردی در برابر ویروس کرونا
| دریافت | 2 | راهنمای خودمراقبتی و بهبود ایمنی در برابر ویروس کرونا، بر اساس اصول بهداشتی، پزشکی رایج و آموزههای طب ایرانی | دریافت | 3 | لیست بیمارستانهای ریفرال (معین) تعیین شده جهت بستری بیماران کوید 19 | دریافت | 4 | مراکز منتخب 16 ساعته انجام تست کویید 19 | دریافت | 5 | راهنمای استفاده از ماسک های طبی و پارچه ای | دریافت | 6 | ویرایش دوم پیوست رسانه ای پویش ملی" من_ماسک_میزنم " | دریافت | 7 | راهنمای گام دوم مبارزه با کووید-19( کرونا ویروس) بهداشت دستگاههای تهویه در منازل و اماکن عمومی | دریافت | 8 | مدیریت تغذیه ای تظاهرات گوارشی شایع در کووید 19 برای استفاده مشاورین تغذیه | دریافت | 9 | پیشگیری از کرونا در مراقبین بهداشتی | دریافت | 10 | راهنمای کاربردی بهبود تابآوری جسمی روانی از منظر طب ایرانی | دریافت | 11 | مرور آخرین شواهد جهانی در خصوص ایمنی و اثر بخشی داروهای کلروکین و هیدروکسی کلروکین در درمان بیماری کووید 19 | دریافت | 12 | ورزش های قدرتی برای حفظ سلامت در دوران کرونا | دریافت | 13 | چگونه در بحران کرونا فعال بمانیم | دریافت | 14 | ایمنی و اثربخشی داروی رمدسیویر در درمان کووید 19 | دریافت | 15 | ارزش تشخیصی سی تی اسکن ریه در فرآیند تشخیص کووید-19 در مراکز درمانی | دریافت | 16 | راهنمای تغذیه پرسنل بیمارستان برای تقویت سیستم ایمنی در مواجهه با ویروس کرونا | دریافت | 17 | راهنمای مدیریت تغذیه در کرونا ویروس | دریافت | 18 | بخشنامه ویتامین دی و کرونا | دریافت | 19 | فاصله گذاری اجتماعی و الزامات کلی سلامت محیط و کار در امور اداری و خدمات عمومی | دریافت | 20 | فاصله گذاری اجتماعی و الزامات کلی سلامت محیط و کار در گروه حمل و نقل | دریافت | 21 | فاصله گذاری اجتماعی و الزامات کلی سلامت محیط و کار در گروه اماکن عمومی و مراکز جمعی | دریافت | 22 | فاصله گذاری اجتماعی و الزامات کلی سلامت محیط و کار در گروه صنایع و کارگاه ها | دریافت | 23 | فاصله گذاری اجتماعی و الزامات کلی سلامت محیط و کار در گروه اماکن عمومی و مراکز تهیه، توزیع و فروش مواد غذایی | دریافت | 24 | فاصله گذاری اجتماعی و الزامات کلی سلامت محیط و کار در بیمارستانها ، مراکز خدمات بهداشتی درمانی | دریافت | 25 | مجموعه دستور العمل های مدیریت تغذیه در پیشگیری و کنترل بیماری کرونا | دریافت | 26 | تغذیه و بهبود شیوه زندگی و راهکارهای پیشگیری و کنترل بیماری های غیرواگیر شایع در دوران فاصله گذاری اجتماعی و شیوع بیماری کرونا | دریافت | 27 | نکات تغذیه ای برای حفظ سلامت سالمندان در دوران شیوع بیماری کرونا | دریافت | 28 | فاصله گذاری اجتماعی و الزامات سلامت محیط و کار در محیط های اداری | دریافت | 29 | درباره کرونا، آرمانی بیاموزیم | دریافت | 30 | دستورالعمل کار آزمایی های بالینی در همه گیری بیماری کووید 19 | دریافت | 31 | راهنمای محافظت و نحوه مقابله با کووید 19 (کرونا ویروس) در افراد دارای ناتوانی و معلولیت | دریافت | 32 | راهنمای بهداشت- نگهداری و آماده سازی مواد غذایی برا ی مقابله با کرونا | دریافت | 33 | نحوه استفاده از لوازم حفاظت فردی در تماس با بیماران | دریافت |
|
تاریخ به روز رسانی: | 1400/09/02 |
تعداد بازدید: | 1306 |